УКР РУС

"Гри немає – і це проблема". Тімерлан Гусейнов – про підсумки матчу Фінляндія – Україна

12 июня 2017 Читати українською
Автор: Олег Бабий

"Футбол 24" поцікавився думкою екс-форварда збірної України 90-х щодо перемоги команди Шевченка у 6-му турі відбіркового циклу ЧС-2018.

– Тімерлане Рустамовичу, якої ви думки про гру збірної України у Тампере?

– Виграли – от і молодці. Але гри немає – і це проблема. Є кілька факторів, один із них – багато молоді в складі. Але, як то кажуть, хто шукає – той знаходить. Головне – взяли 3 очки.

– Кого можете виділити у складі збірної України?

– Пятов відіграв нормально, як і завжди. Коноплянку ще можна назвати.

– Чи помилився Шевченко, зробивши ставку на Селезньова з перших хвилин? Адже і вчора, і у матчі з Мальтою Євген відіграв непереконливо.

– Гру з Мальтою я не дивився. Є різні форварди – одному потрібно багато моментів, інший забиває ледь не з першої спроби. От у фінів вийшов Пох’янпало: два дотики до м’яча – гол. Неймовірно.

– Коноплянка приємно вразив?

– Нормально зіграв Женя. Помітно, що скучив за футболом. Змінив атмосферу, приїхавши з клубу у збірну, і цей тиждень пішов йому на користь. Одразу з’явилися бажання і сили.

– Вас не здивувало, що в якості аргументу на користь непереконливої гри головний тренер збірної України називав втому?

– Втома може бути двох видів – фізична або моральна. Можливо, малася на увазі саме моральна втома. Бо фізичній ніде взятися.

– Вірите у здобуття путівки на чемпіонат світу?

– Завжди потрібно сподіватися на краще. Влітку хлопці відпочинуть, потім попрацюють на зборах і з новими силами підійдуть до вирішальних матчів.

Сторінка автора у Facebook

Фінляндія – Україна. П’ять головних підсумків матчу