УКР РУС

Данія – Німеччина на Євро-2012: львівський Бендер зруйнував надії "червоних" на чвертьфінал

17 июня 2017 Читати українською
Created with Sketch.

"Футбол 24" продовжує серію матеріалів про всі матчі чемпіонату Європи, які відбулися на території України.

Матчі вирішального, 3-го туру, відбувалися паралельно. У Харкові португальцям тривалий час не вдавалося вийти вперед у зустрічі з голландцями. Їх конкурент у боротьбі за путівку в чвертьфінал – збірна Данії – вболівала за поразку Роналду і компанії, але й самій потрібно було щось робити. В ідеалі – обіграти Бундестім.

Команда Йоахіма Льова виграла попередні два поєдинки, забила 3 м'ячі і пропустила лише 1. Гріха подалі належало не програти данцям. Німці навіть перевиконали план, здобувши доволі легку перемогу і фінішувавши на першій сходинці із максимальним здобутком – 9 очок. Вслід за Бундестімом розташувалася Португалія. Щодо Данії, то підопічні Мортена Ольсена, круто розпочавши із перемоги над Нідерландами, наступні два матчі програли. У підсумку – втішне 3-тє місце у групі В. Пора додому.

Чемпіонат Європи-2012. Група В, 3 тур

Данія – Португалія – 1:2

Голи: Крон-Делі, 24 – Подольскі, 19, Бендер, 80

17 червня. Львів. "Арена Львів", 32990 глядачів

Львів, як і Харків, попрощався із чемпіонатом Європи. Наостанок вдячні за гостинність німецькі та данські фанати спільно зарядили у центрі міста: "Ук-ра-ї-на! Ук-ра-ї-на!"

Сторінка автора у Facebook

Португалія – Нідерланди на Євро-2012: ефектний дубль Роналду у присутності Ярославського відправляє "помаранчевих" додому