УКР РУС

Чому Неймар ризикує остаточно знищити власну репутацію переходом в Реал та хто руйнує кар'єру бразильця

30 мая 2018 Читати українською
Автор: Владимир Лесько

Автор біографії про Неймара Ерік Фрозіо в інтерв'ю виданню Marca розповів цікаві подробиці про період кар'єри бразильця в ПСЖ.

Чому Неймар не прижився в ПСЖ

Неймар погано розпочав свою кар'єру в ПСЖ, бо у французькому клубі бразильцеві дозволили робити усе, що йому заманеться. Неймар отримав ключі від команди і ним заволоділи емоції. Тут він повинен був стати лідером та найкращим гравцем у світі. Адже раніше бразилець був помічником Мессі. Кавані провів у ПСЖ багато років і французьким футболістам не сподобалась поведінка Неймара. Він був не таким, як у Барселоні та збірній Бразилії. Під керівництвом Тіте бразилець поводиться зовсім по-іншому, реально піклуючись про своїх партнерів.

Неймар уклав таємний пакт з Реалом – долю бразильця вирішить ЧС-2018

Якої помилки ПСЖ припустився з бразильцем

ПСЖ не помилився, підписавши Неймара, адже парижанам була потрібна суперзірка, щоб боротись за перемогу в Лізі чемпіонів. У них є гроші для підписання гравців такого рівня. Боси ПСЖ все добре продумали. Вони не зуміли придбати Роналду, вийшли на Неймара та домоглися його трансферу. Париж лише помилився у формі спілкування з гравцем та в організації процесу. Неймару дали цілковиту свободу, а він це використав, щоб порушувати правила.

Чи може батько Неймара бути його ж проблемою

Я розмовляв з батьком Неймара. Історія його життя – дуже красива. Він завжди перевершував самого себе. Неймар-старший був скромною людиною та хотів піднятись якомога вище, і йому це вдалося за допомогою сина. Він створив велику компанію. Неймовірно, як йому вдалось організувати таке самотужки. Чимало моїх знайомих, які пройшли схожий шлях, говорять, що батько Неймара загубився в грошах, успіху та жінках... і він може бути проблемою у розвитку кар'єри свого сина.

Дівчині Неймара заборонили їхати на ЧС-2018, – ЗМІ

Чому Неймар мав право відновлюватись у Бразилії

Мені здається великим перебільшенням з боку французів та європейців критикувати Неймара за його відновлення в Бразилії. Було очевидно, що він хоче оперуваись на батьківщині, поруч зі своєю сім'єю та друзями. Навіщо, йому було залишатись взимку в Парижі без своїх близьких? Усі футболісти, не такі відомі, як Неймар, роблять аналогічно. Єдине, що я не зрозумів, це фото бразильця під час гри у покер, коли ПСЖ завоював чемпіонство. Однак, чому він не повинен був йти на день народження до своєї сестри? Французи сильно перебільшують...

Чому Мбаппе виглядає більш зрілим, ніж Неймар

Своєю поведінкою Неймар схожий на юнака віком 19-20 років. Приблизно, так само він виглядав у Сантосі. Зараз він подорослішав, вважається третім найкращим гравцем світу, має величезну фінансову міць, неймовірний образ... та більше підписників у соцмережах, ніж населення багатьох країн. Він повинен поводитись обережніше. Мбаппе, якому лише 19, виглядає більш зріло. Коли люди говорять про молодість Неймара, намагаючись виправдати його поведінку, вони дуже помиляються. Зіко, Зідан, Платіні... усі вони були молодими, але ніколи так не поводились.

Чому Неймару зарано покидати ПСЖ заради Реала

Перехід Неймара у Реал вже цього літа став би сильним ударом по репутації Парі Сен-Жермен. Пройшло менше року відтоді, як бразилець перебрався у Францію. Зрештою, він відіграв всього шість місяців та не виправдав покладених на нього надій. Піти зараз було б ударом і по іміджу Неймара. Він створив би собі реноме найманця, якого цікавлять лише гроші.

Крім цього, після чотирьох років у Барселоні було б великою помилкою перейти у табір лютого ворога каталонців. Однак Реал також має остерігатись трансферу Неймара, адже підписувати гравця, якого не дуже люблять іспанці та "сосіос" клубу, трохи небезпечно. Уся справа в грошах. Якщо Неймару запропонують на 30% більше, він це зробить. Не знаю, чи хоче бразилець перейти в Реал, але його батько точно буде зацікавлений в угоді, якщо вона принесе йому вигоду.