УКР РУС

Розенберг: Сподіваюся, ми зможемо контролювати гру

2 листопада 2015 Читать на русском

Нападник і капітан шведського "Мальме" Маркус Розенберг поділився очікуваннями від матчу 4 туру Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

"Минулого разу я також був на прес-конференції і пізніше забив гол? Так, це хороша традиція (сміється). І я сподіваюся, що зможу забити у Лізі чемпіонів кілька таких переможних голів.  

Я скажу, що для "Мальме" ця гра буде подібною до тієї, яку ми провели вдома. Сподіваюся, ми зможемо контролювати м’яч та забити гол.  

Які висновки з першої гри? Ми граємо в Лізі чемпіонів 2 роки, і в нас не завжди були успішні матчі. Але якщо подивитися на гру в Мальме, то видно, що ми розуміли, як грає "Шахтар", і ми постараємося тримати м’яч на їхній половині поля та добре з ним вправлятися. Потрібно бути дуже обережним у такому матчі, щоб емоції не взяли гору.  

Рівень захисників "Шахтаря"? Вони висококласні гравці. Інколи виходили два в два, три в три, і їм вдавалося нас зупиняти. У них хороші центрбеки та лівий фланг оборони.  

На виїзді менше забиваємо? Ну звичайно, на своєму полі грати легше. Але були і матчі кваліфікації ЛЧ, де ми досягали позитивних результатів. Чи вплине на гру те, що матч починається о 21:45? Ні. Це, звичайно, трохи пізно, але я постараюся синхронізуватися", - розповів Розенберг.

За всіма найцікавішими подіями, що передують грі "Шахтар" - "Мальме" слідкуйте разом з нами в режимі LIVE