УКР РУС

Роздягальня Манчестер Юнайтед розділилася на прихильників та противників Моурінью – на чий бік став Фред

28 вересня 2018 Читать на русском

Атмосфера у роздягальні "червоних дияволів" далеко не найкраща. Футболісти розділилися на два табори – 7 гравців пішли у наступ на Моурінью, підтримують Особливого 5 виконавців.

Схоже на те, що Жозе Моурінью знову змушений буде піти у відставку на третьому році роботи з командою. Принаймні, так виглядає ситуація всередині клубу, повідомляє AS.

Зідан та Почеттіно – кандидати на заміну Моурінью в Манчестер Юнайтед

Коли Манчестер Юнайтед не надто вдало стартував в АПЛ, керівники клубу запевнили, що довіряють португальцеві та не збираються його звільняти. Але зараз Особливий конфліктує чи не з половиною команди, що може вплинути спочатку на гру команди, а потім і на рішення босів "червоних дияволів".

Про конфлікт Моурінью з Погба говорять вже давно. Чорна кішка між примхливим французом та Особливим пробігла на старті сезону, а зараз конфлікт між ними переріс у відкриту ворожнечу. Моурінью позбавив Погба ролі віце-капітана, а той у свою чергу заявив, що хоче перейти у Барселону. Втім, португалець зумів допекти не лише французькому хавбеку.

Погба посварився з Моурінью і хоче покинути МЮ – все серйозно: відео і суть конфлікту та труднощі потенційного трансферу

До табору Погба приєднався і екс-"гірник" Фред. Бразилець гучно слухав музику після нічиєї з Вулверхемптоном, за що "отримав на горіхи" від сеу Жозе. У тому матчі бразилець після чудової передачі саме від Погба зумів відкрити лік забитим голам у футболці манкуніанців, тому прочуханка від тренера не надто сподобалася новачку "червоних дияволів".

Фред відзначився дебютним голом за Манчестер Юнайтед

Також проти Моурінью виступають Люк Шоу, Андреас Перейра, Антоні Мартіаль. Ерік Байлі та Маркус Решфорд.

Втім, є й ті, хто готовий підтримати Моурінью. Це його улюбленці Алексіс Санчес, Маруан Феллаїні, Неманья Матіч, Ешлі Янг та капітан Антоніо Валенсія.

Перед стартом сезону АПЛ 2018/19 букмекери приймали ставки на те, що Моурінью стане першим тренером, хто буде звільнений зі своєї посади. Схоже, до розв'язки залишилось зовсім недовго...

Шевченко, Роналду, Касільяс та інші гравці, у яких не склались відносини з Моурінью