УКР РУС

Ротань: Збірна України починає грати лиш коли півень клюне в одне місце

9 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань поділився думкою про перспективи збірної України у відборі до ЧС-2018.

"Чи стане відбірковий цикл до ЧС-2018 перехідним для України? Думаю, він вже частково такий, але завдання досягти максимального результату з нас ніхто не знімав.

Після матчу в Хорватії настрій був поганий – додому поїхали без очок. Хоча враження були якимись подвійними, адже по грі ми мало в чому поступилися супернику, але позначилася більш висока індивідуальна майстерність хорватів.

Треба було додати у грі на чужій половині поля. У другому таймі "картаті" дали нам можливість себе проявити, коли відійшли назад, але ми нею не скористалися.

Чи реально Україні посісти перше місце в групі? Думаю, так. Зігране лише перше коло, тому ще можна все виправити. Ми ж в останні роки починали грати тільки тоді, коли півень в одне місце клюне (посміхається).

Ми дійсно показуємо часом якісний футбол, і це принесе свої плоди – рано чи пізно. Сподіваюся, вже в другому колі поточного відбірного турніру", – сказав Ротань.

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

Хорватія – Україна. 5 головних підсумків матчу

Хорватія – Україна. Непогана гра, але не результат. Наші оцінки

, а також у Viber