УКР РУС

Ротань: Збірна України зараз демонструє одну з найкращих ігор за свою історію

11 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань оцінив виступи національної команди під керівництвом Андрія Шевченка.

"У збірній я завжди отримував масу задоволення в плані колективу та гри. Для мене це була команда номер один. Я згадую, для мене честь представляти збірну України.

Джулай: Я не розумію причин натуралізації гравця "легкої поведінки"

Мій час як футболіста минув. Прийшов час молодим показувати свій результат і гру. Коли я прийняв для себе рішення піти, то для мене воно вже було остаточним і безповоротним. Я вже не міг сказати, що хочу повернутися. Якщо я поставив собі за мету – то вже буду йти до неї.

Ця збірна добре виглядає і без Ротаня, так що навіщо щось міняти, заважати. Наша збірна зараз показує одну з найкращих, найякісніших ігор за своє існування. Не буду кривити душею, якщо скажу, що і в Європі, і не тільки в ній, але і у всьому світі. Не кажу, що найкраща, але одна з найкращих. Це всі визнають", – поділився Ротань під час прямого ефіру УАФ в Instagram.

Нагадаємо, підопічні Шевченка виграли відбіркову групу до Євро-2020, випередивши таких суперників як Португалія та Сербія.

Тренер збірної України як автор грандіозного скандалу на ЧС – кривава драма з безпрецедентним рішенням ФІФА