УКР РУС

Ротань: Збірна Косова стала сильнішою з часу нашої перемоги над нею

5 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо наступного супротивника "жовто-блакитних", збірної Косова.

"Виходячи з турнірного становища, наше завдання доволі зрозуміле – набрати в останніх іграх шість очок. Результат дійсно зараз виходить на передній план, і всі це розуміють.

Багато, дивлячись в таблицю нашої групи, вважають, що збірна України повинна без проблем набирати в матчі з Косово очки. Так, збірна Косово – аутсайдер групи, так, в першому колі ми виграли у неї з рахунком 3:0, але з тих пір ця команда стала сильнішою. Восени в ній з'явилися нові футболісти, і у вересневих матчах вона билася до кінця, поступаючись з різницею в один м'яч.

Проти таких команд завжди непросто грати, нам необхідно по максимуму використовувати свої козирі – швидкість, командну гру і тактичні напрацювання", – цитує Руслана Ротаня офіційний сайт УЄФА.

Тренер Косова Буньякі: В матчі з Україною передбачаю відкритий футбол

Нагадаємо, матч відбору ЧС-2018 Косово – Україна відбудеться 6 жовтня на стадіоні Лоро Борічі в албанському Шкодері. Поєдинок судитиме Крейг Поусон.