УКР РУС

Ротань: Я не згідний з Коломойським, але не можу його судити

7 серпня 2017 Читать на русском

Український півзахисник Славії Руслан Ротань розповів про чеський клуб і висловив незгоду з Ігорем Коломойським щодо Дніпра.

"Звісно, важко було їхати з Дніпра, адже провів в Україні майже всю кар'єру. Тепер дідусем приїхав пограти в Європу.

Славія – хороша команда. Сюди прийшов новий інвестор, який робить великі вливання. Взагалі в Чехії зараз почався бум завдяки китайським інвесторам. Багато клубів отримують хороше фінансування і через 2-3 роки, думаю, тут буде достатньо серйозний чемпіонат.

Ротань дебютував за Славію у чемпіонаті Чехії

Коли закінчу кар'єру? Думаю, багато хто вже цього хоче (сміється). Я сам відчую, коли фініш – коли вже не буде мотивації, зрозумію, що "наївся" футболом.

Щодо Зорі, то я хотів попрацювати з Юрієм Вернидубом. Однак зрозумів, що в Україні можу виступати лише за Дніпро. СК Дніпро-1? Для мене існує лише один Дніпро, а цей проект немає нічого спільного з колишнім клубом.

Зрозуміло, що Дніпро належить Ігорю Коломойському і йому вирішувати, що буде з клубом. Мені, як футболісту, його дії незрозумілі, а йому, як президенту, все зрозуміло. Я не згідний з його думкою, але не в праві його судити", – сказав Ротань у програмі Профутбол.