УКР РУС

Ротань: Туреччина – наш конкурент за вихід з групи

3 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України та "Дніпра" Руслан Ротань розповів про атмосферу в національній команді.

"Дружна атмосфера у збірній. Це добре, що вболівальників так багато прийшло на відкрите тренування, мені ця традиція подобається. У національній команді, звісно, зовсім інша атмосфера. Збірна – це збірна, клуб – це клуб.

Туреччина? Це наш конкурент за вихід з групи. Гра буде важливою і для нас, і для них. Шевченко розділяє підготовку до зустрічей з Косово та турками. Так що зараз ми думаємо лише про Туреччину. Готуємось до поєдинку в Коньї.

Добре, що у збірній так багато молодих гравців. Вони позитивні хлопці, з якими веселіше. Для них виклик сюди – це шанс рости у професійному плані. Різниця між командами Фоменка та Шевченка? Важко сказати, бо зіграли ми лише одну гру", – розповів Ротань.

Збірна України проведе два матчі відбору ЧС-2018: 6 жовтня з Туреччиною і 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово і вірить, що наша команда переграє опонентів.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях