УКР РУС

Ротань, Ракицький, Срна. Топ-8 цитат після матчу "Шахтар" - "Дніпро"

21 травня 2015 Читать на русском

Вчорашній матчі півфіналу Кубку України завершився так, як останнім часом завершуються всі більш менш топові події українського футболу - скандалом. Що в принципі, і не дуже дивно.

Гравцям дніпропетровського "Дніпра" не надто сподобалося суддівство Анатолія Абдули, зокрема епізод із пенальті у бік воріт Бойка. Футболістам "Шахтаря" знову не сподобалося, що у Львові вболівали проти них.

Ми вирішили зібрати в один матеріал всі найбільш резонансні висловлювання після чергового скандального матчу українського сезону в одному матеріалі.

Отож, Артем Федецький звинуватив арбітра матчу Анатолія Абдулу у, м'яко кажучи некваліфікованому суддівстві. Це, між іншим серйозний закид і його мали б розслідувати відповідні компетентні футбольні органи.

Маркевич на післяматчевій прес-конференції був більш стриманим, ніж під час матчу, коли навіть вибігав на поле.

Зате капітан "Дніпра" Руслан Ротань за словом у кишеню не поліз. Що мав на увазі кеп "Дніпра" - зрозуміти не важко. Принаймні натяк більше ніж прозороий.

Від гравців і тренерського штабу "Шахтаря" особливих звинувачень у бік Абдули не було, хоча під час самого протистояння претензій вистачало. Всі післяматчеві висловлювання "гірників" стосувалися образ на Львів та на його вболівальників. Мовляв, ми вам привезли Лігу чемпіонів, а ви такі-сякі невдячні не вболіваєте за донецьку команду.

Ярослав Ракицький більше не хоче взагалі грати у Львові.

...Як і Тарас Степаненко, якого образив 12-річний вболівальник

Луїс Адріано теж впевнений, що так бути не повинно

Андрію П'ятову на "Арені Львів" не сподобалися непристойні вигуки

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна впевнений, що в багатьох містах України на команду чекають  з нетерпінням

Поки не відомо, чи це означає, що "Шахтар" остаточно вирішив покинути Львів, але дуже на це схоже

Підготував Юрій Басенко