УКР РУС

Ротань: Процес погашення заборгованостей у "Дніпрі" застопорився

28 березня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань прокоментував фінансову ситуацію в дніпропетровському клубі.

"Процес погашення заборгованостей в команді відсутній. Щось застопорився процес... Але з цим питанням вам краще звернутися до президента, або ж генерального директора "Дніпра", вони краще за мене роз'яснять ситуацію.

Щодо дискваліфікація "Дніпра" з єврокубків, то ясності в цій історії немає, нам нічого не розповідають, і футболісти не до кінця розуміють, що відбувається. Неприємна історія, ми всі переживаємо та навіть думати не хочемо про неучасть в єврокубках протягом року або ще гірше - трьох сезонів. Але нічого, тримаємося.

Уже домовилися з хлопцями всередині колективу, що до літа ми всі в одній запряжці, будемо викладатися та битися за честь прапора.

Руки опускаються, проте ми їх піднімаємо. А що ще залишається, окрім того, як вірити обіцянкам керівництва. Якби ще вони виконувалися... У будь-якому разі намагатимемося завершити чемпіонат країни на мажорній ноті", - розповів Ротань в інтерв'ю газеті "Команда".

Нагадаємо, раніше член Виконкому ФФУ та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков заявив, що УЄФА прийняв рішення виключити дніпропетровський клуб від участі в одному з трьох найближчих єврокубкових сезонів, однак згодом прес-служба УЄФА повідомила, що остаточне рішення ще не ухвалювали.