УКР РУС

Ротань: Поки думок про завершення кар'єри немає, продовжуватиму працювати над собою

19 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Динамо Руслан Ротань розповів про атмосферу в команді і власну мотивацію грати на найвищому рівні.

Узимку 36-річний гравець повернувся в склад київської команди, а в неділю Ротань зіграв проти Олімпіка в чемпіонаті України, оформивши свій другий дебют в Динамо.

"Думаю, порівнювати мій дебют за Динамо, коли я приходив в клуб минулого разу, і зараз, немає сенсу. Але мені дуже приємно знову зіграти за цю команду, тим більше, що ми перемогли. Якби реалізували всі свої моменти, було б простіше. В таких іграх якщо не забиваєш, то з побоюванням дивишся назад, щоб Олімпік не створив нічого небезпечного, а такі передумови були", – розпочав півзахисник.

"Зробити зауваження молоді? Я і в Дніпрі намагався хлопців тільки підтримувати, якою б ситуація не була. Тільки якщо було явно видно, що хтось не відпрацьовує до кінця, міг сказати про це. Тут же поки не бачив, щоб хтось сачкував – всі хлопці працюють на межі своїх можливостей, і з ними приємно разом тренуватися, грати: і з молодими, і з тими, хто старший", – сказав Ротань в коментарі офіційному сайту Динамо.

Ротань не може брати участь в Лізі Європи, так як раніше був заявлений за Славію, тому гравцеві залишається брати участь в українських змаганнях.

"Якби не було цікаво, краще не грати взагалі. Футболісти, які не знаходять мотивації, закінчують кар'єру. У мене поки таких думок немає, буду продовжувати працювати над собою", – додав футболіст.