УКР РУС

Ротань озвучив додаткову мотивацію молодіжної збірної України на гру з Вірменією – брат одного з гравців на передовій

12 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань поділився очікуваннями від поєдинку з Вірменією в заключному матчі відбору до Євро-2023.

"Ми розмовляли з хлопцями на цю тему. І всі дійшли висновку, що результат у майбутньому поєдинку для нас важливий, оскільки на збірну України чекають матчі плей-офф, тому груповий турнір дуже хочеться завершити на мажорній ноті й при цьому показати якісний футбол, чого ми завжди прагнемо.

Зірка Реала підтримав Україну, подарувавши гравцям "синьо-жовтих" футболки збірної Франції – емоційне відео

Кожна перемога будь-якої української збірної є підтримкою наших воїнів. Брат одного з наших футболістів – на передовій. Хлопці за дуже важких умов дивилися деякі наші матчі. Вони переживають, і ми переживаємо за українських бійців. А позитивними результатами на міжнародній арені, сподіваюся, додаємо їм настрою.

Чи буде масштабна ротація? Так. Ігри в нас проходять через два дні на третій, тому багато хлопців відчувають утому. Але це в жодному разі не означає, що ми маємо перший і другий склад. Сьогодні зіграє той склад, який має виконати поставлене завдання.

Ротань: Ми на рівних грали з найкращою збірною Європи

Висновки з поєдинку з Францією? Наразі дуже мало часу, щоб робити якісь висновки. У нас був складний переліт до Єревана, відновлення, тому зараз усі думки – тільки про майбутню зустріч. Французи подарували футболки нашій команді? Так. Ми роздали їх хлопцям, а вони ці подарунки відправлять на благодійність для підтримки української армії.

Задумувались щодо майбутнього суперника у плей-офф? Ми в курсі справи, але поки що не хочеться на цьому концентруватися. Хай там як, хто б не потрапив до нас в опоненти, треба перемагати", – поділився Ротань у коментарі прес-службі УАФ.

Україна U-21 розписала яскраву нічию з Францією – 30-мільйонний капітан нам допомагав, Ротань показав рівень проти зірок