УКР РУС

Англія – Україна: Ротань отримав серйозне підсилення перед матчем відбору на Євро-2024

24 березня 2023 Читать на русском

Одразу двоє ключових гравці "синьо-жовтих" покинули лазарет команди.

Збірна України напередодні у таємному спарингу перемогла дубль Брентфорда, а сьогодні, 24 березня, провела на полі "бджіл" відновлювальне тренування, повідомляє офіційний сайт УАФ.

"Зінченко виснажений, а Сидорчук прихворів": Ротань – про кадрові проблеми збірної України перед матчем з Англією

До основної групи повернувся Сергій Сидорчук, який відновився після застуди. Також у всіх вправах брав участь капітан збірної Андрій Ярмоленко. Працював разом з усіма і Олександр Зінченко, якому тренери дали відпочити після інтенсивного ігрового графіку в Арсеналі.

Після тактичної роботи тренери запропонували підопічним емоційно-відновлювальні вправи. Усю команду було розділено на чотири групи по шість гравців, які змагалися між собою у швидкості проходження етапів своєрідної естафети. Усім членам кожної команди слід було влучити м'ячем з 11-ти метрів у поперечину, поцілити в маленькі ворота, закрутити м'яч із лицьової лінії у ворота повітрям, руками закинути сферу у кошик і головою влучити у невеликий трикутник на газоні. Команда, яка прийшла до фінішу останньою, отримувала покарання у вигляді футбольного обстрілу від решти колективу.

Завтра українці розпочнуть передматчеве тренування на Вемблі о 20:00 за Києвом. На півгодини раніше в.о. головного тренера збірної України Руслан Ротань та один із гравців команди дадуть прес-конференцію.

Нагадаємо, поєдинок відбору на Євро-2024 проти Англії збірна України проведе у неділю, 26 березня. Початок зустріч о 19:00.

Україна на Євро-2024 через чорний хід, шанси зросли – секрети Ротаня, парадокси і слабкі місця Англії