УКР РУС

Ротань: Ми на рівних грали з найкращою збірною Європи

10 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер молодіжки Руслан Ротань поділився емоціями після бойової нічиєї з французами (3:3).

"Чи задоволений я результатом та грою своєї команди у протистоянні з Францією? Результатом, звісно ж, ​​ні. Ви б бачили очі футболістів після гри. Команда віддала всі сили. Ми дуже хотіли перемогти. У тій ситуації, в яку зараз потрапив наш футбол, мої підопічні, вважаю, продемонстрували змістовний футбол і проявили характер.

Україна – Франція – 3:3 – відео голів та огляд матчу відбору до Євро-2023 U-21

Молодіжка додала й у фізичній готовності. На зборах ми не перевантажували хлопців, основна увага приділялася спринтам та тактиці, звідси результат цієї роботи.

За всіма статистичними даними Франція – команда номер один в Європі серед молодіжних збірних. Але я радий за своїх підопічних, які у протистоянні з гравцями рівня Ліги чемпіонів діяли на рівних, а іноді й перевершували суперника. У роздягальні я попросив своїх хлопців не опускати планку й надалі.

Після матчу до нашої роздягальні заходили представники збірної Франції. Вони висловили підтримку всій Україні, запевнили, що Франція переживає разом із нами та подарували нам футболки своєї збірної.

Попереду завершальний матч із Вірменією. Зараз головна увага буде приділена відновленню. Однозначно, буде ротація. А в тому, що хлопці професіонали й віддадуть усі сили для перемоги, я не сумніваюся. Команда прагне закрити цей відбірний цикл змістовною грою та максимальним результатом. Поєдинок у Вірменії буде як місток до плей-офф відбору. Як я вже сказав, буде ротація, подивимося у справі найближчий резерв", – цитує Ротаня офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, плей-офф за вихід на Євро-2023 відбудеться з 20 по 27 вересня 2022 року.

Україна U-21 розписала яскраву нічию з Францією – 30-мільйонний капітан нам допомагав, Ротань показав рівень проти зірок