УКР РУС

Ротань: Коли був у Дніпрі, нас суддівство не надто любило, вся Україна знає чому

9 травня 2019 Читать на русском

Колишній гравець Дніпра Руслан Ротань розповів про конфлікт з Анатолієм Абдулою під час матчу проти Зорі весною 2016-го року.

"Було важко і соромно за той епізод в матчі з Зорею. Мені досі соромно за цей епізод. Єдине виправдання, що ми віддавали всі сили і боролися за результат, хотіли перемогти, але конкретно той суддя, Анатолій Абдула, цей результат у нас постійно забирав. З якоюсь неприязню він до нас ставився – це факт.

Нас це не прикрашає, однозначно. Я на 100% можу сказати, що в тій ситуації ми повинні були терпіти, як мужики. Але психологічний тиск, який тоді був, ті проблеми, які вже були в клубі, вони все ж позначилися.

Ротань: Ніхто не очікував, що Коломойський так вчинить з Дніпром

Незадоволений досі своїм вчинком, я не повинен так робити, повинен був стриматися. Але що стосується судді, я свої слова навіть не забираю, кажу це відверто.

Постійно були конфліктні ситуації з арбітрами. Коли в Дніпрі був, нас суддівство не надто любило. Ви знаєте, чому. Думаю, вся Україна знає чому. Ці ситуації були на постійній основі", – сказав Ротань на YouTube-каналі ICTV.

Без Реброва, Ротаня та Шевчука: топ-8 найкращих молодих тренерів України