УКР РУС

Російський ОМОН побив безногу людину на матчі Кубка

1 вересня 2014 Читать на русском

Новосибірські стражі порядку відзначились під час матчу 1/32 фіналу Кубка Росії "Сибір" - "Томь" (3:2), побивши фанатів гостей, зокрема, безногого вболівальника.

Про скандальну подію розповів прес-аташе ФК "Томь" Олег Ігрушкін.

"Спершу на гостьовій трибуні запалили фаєр, поліція увійшла в сектор і почала "висмикувати" наших уболівальників. При цьому ще на передматчевій нараді делегат зустрічі нагадав представнику правоохоронних органів про те, що в сектор входити не треба, аби не провокувати бійки.

Поліцейські вчинили інакше, в результаті нарвались на відповідну реакцію... На якомусь етапі ситуацію було нормалізовано. Однак після другого голу "Томі" запалав ще один фаєр, і історія повторюється. У сектор вже увійшов агресивно налаштований ОМОН.

Якраз на вході в сектор сидів наш вболівальник-інвалід. У нього немає ніг. Ми отримали відеокадри, на яких чітко видно, як його б'ють лежачого... Наскільки я знаю, ця людина відвідує всі домашні матчі клубу і скористалась можливістю з'їздити на гостьовий поєдинок. Після гри ми з ним спілкувалися, його багато разів ударили по голові, у нього багато слідів від кийків. Ви розумієте, він уже лежить, а його товчуть!" - заявив Олег Ігрушкін.