УКР РУС

Російський футболіст Шустіков помер на руках дружини - "швидкої" не було півтори години

8 січня 2016 Читать на русском

Дружина Сергія Шустікова Наталія розповіла про те, що у футболіста сталося два напади поки приїхали лікарі.

"Він (Сергій Шустіков - ред.) лежав удома, дивився телевізор - "Шерлока". Удень Сергій не дуже добре себе почував. Не хотів їсти. Дискомфорт був. Увечері попив бульйон, сходив у душ, включив "Шерлока". І ось на початку першої години ночі він мене покликав і сказав: "У мене щось із зором. Я не бачу". Це був перший напад. Підозрюю, що це був інсульт, але він його відпустив. Сергійко навіть не зрозумів. Казав: "Я що, заснув чи що?!". А потім коли викликали видку"... Її не було довго. Майже півтори години. А потім, коли стався другий напад... Він його не відпускав, не закінчувався. Думаю, що це вже був інфаркт. Але лікарі нічого не сказали мені. Інший лікар сказав: "Може, тромб?!".

"Швидку" викликали, коли був перший напад. Лікарі  довго не приїжджали, трапився і другий. Сергійко у мене на руках був. Дихав. Я тримала його. Він слабшав. Але дихав. Потім приїхав лікар. Один лікар! Апаратура була у нього в машині. Діти за нею побігли. За апаратурою. Поки все це відбувалося: я качала помпу, а лікар масаж серця робив. Потім вже друга бригада приїхала. Загалом, ось так от все...

У нього не було проблем з серцем. Принаймні таких, щоб ставити діагнози. Ось він вчора, коли був удома, сказав: "Знаєш, мені десь тут кольнуло зліва. Таке відчуття, ніби спазм якийсь. Що там?". Я відповіла, що не знаю - там нічого такого немає. Потім він ще: "Ой, щось праворуч закололо". Так і апетит у нього пропав. Я пропонувала, а Сергій пояснював: "Ну не буду я їсти. Не хочеться". Ось, лежав, дивився "Шерлока". І все. Раптово. Ось так…", - наводить слова Наталії Шустікової російське видання "Чемпіонат".

Нагадаємо, що вніч із 6 на 7 січна помер російський футболіст Сергій Шустіков у віці 45 років.