УКР РУС

Російський депутат: Дон Капелло, поверніть гроші і їдьте додому!

1 липня 2014 Читать на русском

Депутат Держдуми Росії від "Справедливої ​​Росії" Олег Пахолков жорстко розкритикував роботу головного тренера збірної Росії Фабіо Капелло і закликав його повернути гроші та йти у відставку.

"Дон Фабіо, ви найбільш високооплачуваний тренер в світі, і ви вже отримали за програш російської збірної 800 мільйонів рублів. Я б сказав, за ганебний програш. Ви знали, що буде програш, і ще до чемпіонату наполягли на продовженні контракту ще на чотири роки і ще на 1,5 мільярди рублів... Знаєте, що я скажу від імені російських уболівальників? Поверніть гроші, хоча б половину, розірвіть контракт і їдьте додому", - сказав Пахолков на засіданні Держдуми у вівторок.

Зекономлені кошти депутат запропонував витратити на дитячі футбольні команди.

За словами народного обранця, фракція "Справедлива Росія" також вважає за необхідне обмежити ліміт на легіонерів трьома гравцями.

"Нехай ростять своїх і шукають наших футболістів в Рязані, а не в Нігерії", - додав він.

Наостанок Пахолков іронічно порівняв російських футболістів з радянськими гравцями: "Збірна СРСР була збірною богатирів, а російська збірна - це збірна карликів", - заявив депутат, нагадавши, що південнокорейські футболісти виявилися на 5 сантиметрів вищими і на 3 кілограми важчими від російських візаві в загальнокомандному розрахунку.