УКР РУС

Російський чиновник: Фанати не дали англійцям осквернити нашу батьківщину, Мутко теж би бився

13 червня 2016 Читать на русском

Заступник голови Держдуми Росії Ігор Лєбєдєв прокоментував бійку російських та англійських фанатів під час матчу в Марселі.

"Наші вболівальники далеко не найгірші, незрозуміло, чому багато ЗМІ намагаються затаврувати ганьбою дії наших футбольних фанатів, так і за що, власне? Треба дивитися на це досить об'єктивно. Якби не було провокацій з боку англійських уболівальників, навряд чи наші фанати полізли б у бійку на трибунах.

Подивіться, що англійці влаштували в марсельському порту. До сих пір там твориться безлад. Польські вболівальники теж "відзначилися" з північноірландцями. Тому я не вважаю, що наші фанати зробили щось надзвичайне, і треба розуміти, що футбольні вболівальники в 9 з 10 випадків приїжджають на матч, щоб побитися, і це нормальна ситуація.

Хлопці відстоювали честь країни і не дали можливості англійцям якимось чином осквернити нашу батьківщину. Наших уболівальників треба пробачити і зрозуміти. Я особисто думаю, що якби Мутко був з фанатами на трибунах і не був офіційною особою, то він теж пішов би битися з англійськими фанатами, оскільки провокація була саме з їхнього боку", - зазначив Лєбєдев.

Нагадаємо, фанати збірної Росії після фінального свистка у матчі проти Англії влаштували безпорядки на трибунах.

УЄФА пригрозив Росії та Англії дискваліфікацією з Євро-2016 через бійки фанатів

Футбольное быдло