УКР РУС

"Російські вболівальники мене не здивували. Хіба це вперше?" Маркевич - про побоїще у Марселі і очікування від матчу Німеччина - Україна

12 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" збирається відвідати сьогоднішній матч Євро-2016 між Україною та Німеччиною.

"Я зараз перебуваю у Франції, буквально щойно приїхав у Лілль, - розповідає Мирон Маркевич у розмові з "Футбол 24". - Піду на матч Німеччина - Україна. Прогнози? Ну, знаєте, без оптимізму нічого не буває. Розуміємо силу суперника, але хочеться, щоб був вдалий для нас результат. Перша гра - то таке... У випадку невдачі буде змога виправити ситуацію".

На запитання про вчорашнє бузувірство російських фанатів у Марселі, Маркевич тільки іронічно посміхнувся: "Хіба то перший раз? Я, наприклад, абсолютно не здивований. Тепер обов'язково мають бути санкції щодо Росії. Які? Не лише фінансові. Таких горе-вболівальників потрібно негайно відправляти додому. Технічні можливості для такого є. Можна переглянути записи відеокамер, вичислити усіх до одного і заборонити їм виїзд за межі Росії.

Звичайно, що такі агресивні дії ставлять під загрозу чемпіонат світу-2018 у Росії. Це питання до ФІФА. Вони повинні визначитися, рішення - за ними".

"Ганьба та варварство". Як світова преса відреагувала на сутички росіян з англійцями