УКР РУС

Росія напала на Україну: Шевченко капітанив серед легенд, збираючи гроші, Суркіс пропонує революційний формат УПЛ

24 травня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже двадцять восьма новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: клуби Шевченка та Мессі цинічно відмовили українцям, у росіян забирають черговий турнір

23:45. Андрій Шевченко зіграв у благодійному матчі легенд. Українець вивів команду на гру з капітанською пов'язкою та привів до перемоги. Шева віддав асист на Заєдорфа та зірвав овації. Частину зібраних коштів спрямують на користь українців, які постраждали від війни.

22:50. Григорій Суркіс запропонував провести чемпіонат України за схемою Ліги чемпіонів. А ще він бачить у Зимовому кубку альтернативний варіант проведення УПЛ.

22:05. Олександр Нойок патріотично відсвяткував чемпіонство Кіпру.

21:10. Роман Зозуля відвідав поранених українських воїнів у Іспанії.

20:00. Віктор Вацко продовжує аналізувати рішення головного тренера збірної. Коментатор знайшов причину відклику Буяльського та чому Петраков прибрав Бєсєдіна.

18:58. Остан Маркевич взагалі перестав думати про футбол. Наставник Маріуполя пояснив, чому вирішив не повертатися до України з Іспанії.

18:08. "Я в ах*ї від цього": Вацко розкритикував поведінку і слова Петракова. Андрій Шевченко показує зовсім протилежний приклад, переконаний коментатор.

17:37. Екс-форвард Шахтаря воює за Україну на передовій. Нині молодий тренер Авангарда захищає майже рідний Донбас від навали російських вбивць. У 2008 році він грав у півфіналі Кубка України за донецький Металург.

17:07. Скрипник на роздоріжжі: Шахтар, сенсація з Першої ліги чи ідеальний варіант імені Реброва? Усі шляхи продовження кар'єри провідного українського тренера.

16:16. "Зараз хочу розмовляти лише українською": Максимов оцінив готовність команди Петракова до дуелі з Шотландією та зізнався про особисту трансформацію.

15:15. Ультрас Динамо загинув в околицях Маріуполя, виконуючи бойове завдання. Вічна слава герою!

14:14. Маліновський позбувся проблем, які мав перед Євро-2020. Руслан оцінив свою готовність до матчу з Шотландією та вказав на головних винуватців провалу Аталанти.

13:13. Шахтар проведе матч з англійським клубом. З відомою командою вже досягли домовленості й обрали стадіон. Традиційно не забута й тема України.

12:12. "Вони дуже добре знають, що таке характер": екс-зірка Рейнджерс назвав головну перевагу України над Шотландією.

11:11. "Все було розграбовано мародерами після влучання бомби": екс-форвард Десни – про втрачене майно на базі чернігівського клубу.

10:10. Ващук назвав головну проблему збірної України перед матчем проти Шотландії ізнайшов секрет успіху.

09:09. "Для тебе, Україно": Шахтар привітав Зінченка та Фернандінью з черговим титулом в АПЛ.

08:08. Маліновський прибув у розташування збірної України. "Синьо-жовті" вболівали за партнера в золотому матчі АПЛ. До слова, Зінченко став 4 чемпіоном в іноземних лігах, який представляє Україну. Раніше золото взяли Зубков (Угорщина), Соболь (Бельгія) та Лунін (Іспанія). Такі собі два покери довершив Сашко в Манчестері.

22 травня

23:12. Київське Динамо дізналося другого потенційного суперника у кваліфікації ЛЧ.

22:30. Андрій Ярмоленко попрощався з Вест Хемом, кольори якого захищав 4 роки.

22:00. Олександр Зінченко став чемпіоном Англії вчетверте в кар'єрі. Українець віддав гольовий пас у матчі останнього туру АПЛ проти Астон Вілли, а Манчестер Сіті переміг, програючи 0:2.

Святкуючи титул, Зінченко огорнув трофей в український прапор і не зумів стримати сліз. Одноклубники втішали партнера, який заявив, що хоче привезти кубок в Україну.

17:30. Роман Яремчук відмовився залишати табір збірної України і провів вихідні в таборі національної команди.

16:36. Роман Безус, яий активно підтримував Україну в Бельгії, попрощався з тамтешнім Гентом.

14:40. Три останні інтриги у фінальний день АПЛ: ймовірність чемпіонства Зінченка – понад 80%.

14:14. Динамо веде переговори про гру з клубом МЛС. Американський журналіст розкрив подробиці щодо двох потенційних спарингів команди Луческу заради України.

13:13. Екс-зірки збірної України зіграли матч з бійцями ЗСУ. Глядачі побачили аж 10 голів у видовищній напруженій грі.

12:12. Ребров може залишитись в ОАЕ. Український фахівець отримав привабливу пропозицію.

11:11. "Коли Шаблій припинить пиз*іти?": Панков звинуватив агента Ярмоленка у співпраці з окупантами.

10:10. Федецький переконаний, що більша частина Європи вболіватиме за Україну в супербитві з Шотландією.

09:09. "Нехай у фіналі Юнацької ЛЧ зустрінуться дві українські команди": Козловський мріє про збірну з вихованців Руха. Президент львівського клубу прокоментував історичну та епохальну подію для його команди.

08:08. Збірна України повернулась до тренувань після дводенної паузи. "Синьо-жовті" очікують на прибуття останніх гравців з іноземних топ-чемпіонатів. А тим часом Петраков довикликав у збірну України дебютанта-легіонера. Ним став Данило Ігнатенко, який оформив магічний асист у Лізі 1, допомігши Бордо виграти прощальний матч у французькій еліті.

07:07. Екс-півзахисник збірної України та Шахтаря Дмитро Гречишкін зараз грає за турецький Генчлербірлігі та закликає врятувати рідний Сєвєродонецьк, який російські злочинці з усіх сил намагаються перетворити на чергове знищене рашистами місто.

21 травня

22:28. Київське Динамо отримало першого потенційного суперника у кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23.

21:00. Збірна України шукає альтернативу скасованому матчу з ДР Конго – журналіст назвав варіанти для "синьо-жовтих".

19:50. Андрій Воронін зіграв за Ліверпуль у матчі легенд і допоміг обіграти Манчестер Юнайтед.

19:15. "В Європі Тимощук нікому не потрібен": Ребров спробував зрозуміти позицію горе-колаборанта.

18:40. Збірна України не зіграє товариський матч з ДР Конго. Поєдинок скасований через труднощі в його організації.

17:55. "Бачив, як ракета пролітає в мене над головою": Петраков – про один з найстрашніших походів у магазин.

16:51. Вихованець львівських Карпат Олег Мазур трагічно захинув у зоні бойових дій. Йому було лише 27.

16:16. Ребров назвав головну умову для зняття санкцій з Росії та її спортсменів.

15:45. Екс-гравець Карпат підписав повноцінний контракт з московським клубом навіть попри повномасштабне вторгення рашистів в Україну.

15:20. "Ми готові грати під бомбардуваннями та повітряними тривогами": Козловський закликав розпочати УПЛ будь-якою ціною.

14:40. "Знала, що деякi футболiсти нитiки, але с*ка, настільки": Астаф'єва висміяла виправдання Мілевського і "адвоката" Алієва. Скандальна історія про безкоштовний волонтерський суп отримала продовження.

13:50. Даша Савіна разом з УАФ розігрують футболку Руслана Маліновського. Усі зібрані кошти підуть на придбання амуніції для воїнів і медиків ЗСУ.

13:20. Павелко анонсував революційний варіант проведення нового сезону УПЛ. Загалом існує 5-6 варіантів розвитку нашого футболу.

12:45. Сергій Ребров зізнався, що мав чимало можливостей працевлаштуватися в країні-агресорці. Роботу йому пропонували одразу декілька топ-клубів.

12:00. Власник Шахтаря Рінат Ахметов міркує над продажем величезної недобудованої яхти, відомої під кодовою назвою Luminance. Після завершення будівництва судно має усі шанси увійти до 10-ки найбільших суперяхт у світі. За своєю тоннажністю буде співставним з крейсером "москва", потопленим українськими військовими у ході війни.

11:25. "Зі збірної України можуть ще декого відправити": Сабо прогнозує додаткову чистку після приїзду топ-легіонерів.

10:50. Шевченко вручить ПСЖ трофей Ліги 1. Очевидно, що таким жестом європейський гранд висловлює підтримку Україні.

10:10. Російські окупанти обстріляли ще один стадіон Харкова – його використовувала збірна України.

9:30. Ребров особисто приймав подарунок від Путіна – важкі спогади про матчі України та Росії. Цікаво, що наступний сезон новоспечений чемпіон Об'єднаних Арабських Еміратів може провести в Україні.