УКР РУС

Росія несподівано розгромила Чехію

10 вересня 2018 Читать на русском

В товариському матчі збірна Росії розтрощила суперника збірної України в Лізі націй Чехію. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Збірна Росії захопила контроль над м'ячем з початку матчу і вже на 8-й хвилині повела в рахунку. Газінський зробив розрізну передачу з центру поля, чеські захисники провалились з офсайдною пасткою, а Іонов з Заболотним вискочили вдвох на одного воротаря. Іонов вирішив забити сам і відкрив рахунок. Заболотний вже на 24-й хвилині подвоїв перевагу, виборовши м'яч в захисника, вискочив 1 на 1 з кіпером, обіграв того і закотив м'яч у порожні ворота. А розгромним рахунок зробив Іонов ударом з пенальті, який заробив той таки Заболотний.

В другому таймі темп гри був набагато нижчий, однак моменти часом виникали. Єрохін у класній контратаці пробив метрів з 13-ти значно вище воріт, а чехи відповіли ударом Янкто головою, коли лише поперечка врятувала росіян. Чехи таки зуміли один м'яч відквитати: Соучек швидше за всіх зорієнтувався в метушні у штрафному майданчику росіян. Але голи Єрохіна та Полоза поставили крапку в цьому катастрофічному матчі для Чехії.

Товариські матчі

Росія – Чехія – 5:1

Голи: Іонов, 8, 29, (пен), Заболотний, 24, Єрохін, 79, Полоз, 83 – Соучек, 74