УКР РУС

"Роналду-жахливий бездушно знищує "Атлетіко". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Атлетіко" (3:0)

3 травня 2017 Читать на русском

Світові ЗМІ відзначають феноменальну гру Кріштіану Роналду і чудову перемогу "Реала" над "Атлетіко" (3:0).

Marca: "Бик повалений". – "Роналду забив три м'ячі і здолав "Атлетіко".

Globo: "Кріштіану Роналду – це стереотип сучасного футболіста. Він фізично сильний, швидкий, діє по всьому фронту атаки. Схоже, він знову виграє "Золотий м'яч". Його головні конкуренти, Неймар і Ліонель Мессі, вилетіли з Ліги чемпіонів в 1/4 фіналу. Роналду ж має шанс виграти цей турнір другий рік поспіль. Роналду – феномен і машина для голів".

La Gazzetta dello Sport: "Кріштіану Роналду – це CR9 і є найкращим нападником світу". – "Показники Роналду дають уявлення про його велич. Португалець забив 399 голів у 389 матчах за "Реал". В Лізі чемпіонів на його рахунку 104 м'ячі в 142 матчах і 35 асистів. Роналду остаточно перетворився на центрального нападника. Найкращого в світі".

Mundo Deportivo: "Роналду продовжує жах". – "Португалець оформлює хет-трик. "Атлетіко" може допомогти лише диво".

L'Equipe: "Роналду – людина-гол". – "Наразі Кріштіану Роналду є найбільшим фаворитом у боротьбі за "Золотий м'яч-2017", ніж будь-коли. 5 голів у ворота "Баварії" у чвертьфіналі, 104 голи у Лізі чемпіонів. І він ще продовжує свій шлях в турнірі. Вражаюча гра".

A Bola: "Кріштіану-жахливий". – "Роналду привів "Реал" до впевненої перемоги. Він оформив хет-трик і записав на свій рахунок ще одну легендарну гру. Кріштіану вселяє жах в суперників".

The Sun: "Смертельний Кріштіану". – "Роналду оформлює черговий хет-трик і дозволяє "Реалу" зробити великий крок назустріч фіналу".

Ole: "Мадрид належить Кріштіану". – "Рішучий. Руйнівний. Вирішальний. Роналду приніс "Реалу" блискучу перемогу. Шанси "Атлетіко" на камбек виглядають утопічними".

AS: "Роналду це любить". – "Хет-трик португальця бездушно знищує "Атлетіко".

Bild: "РоРоРоналду надихає Мадрид". – "Вчетверте "Реал" і "Атлетіко" зустрічаються в Лізі чемпіонів. Роналду приніс чергову перемогу "вершковим". Хто наступний?"

Corriere Dello Sport: "Роналду – запорука фіналу". – "Реал" робить крок до Кардіфа, щоб здобути історичну перемогу в Лізі чемпіонів. Роналду потопив "Атлетіко" трьома голами".

Матч “Реал” – “Атлетіко” в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів завершився розгромною перемогою команди Зідана. Дивіться відео голів та огляд матчу. Роналду став першим гравцем в історії, який забив 50 голів та оформив 2 хет-трика поспіль у плей-офф Ліги чемпіонів.

Топ-9 неймовірних досягнень Роналду у матчі "Реал" – "Атлетіко"

, а також у Viber