УКР РУС

Роналду знову засумував у Реалі, або Як пережити подвійну "зраду" після гола року

5 квітня 2018 Читать на русском

Нападник Реала Кріштіану Роналду, перебуваючи на піку форми, схоже, взявся шантажувати керівництво мадридського гранда можливим відходом з команди.

Роналду вимагає рекордну зарплату...

Португалець вже віддавна намагається вибити у президента Реала Флорентіно Переса новий контракт на покращених умовах, а після фантастичного дублю у ворота Ювентуса він начебто більше сумував, ніж радів. Річ у тім, що Роналду вважає себе найкращим гравцем світу, і хоче отримувати зарплату відповідно до свого статусу. У 2018 році португалець наколотив вже 23 голи, тоді як його головний конкурент, Лео Мессі, відзначався 17 разів. Бомбардирські показники є основним козирем КР7 у перемовинах з Пересом щодо нового контракту, інформує Mundo Deportivo.

Ювентус – Реал: Роналду забив Буффону розкішний гол бісіклетою

Одразу після матчу Ювентус – Реал, коли Роналду полонив перші шпальти світових видань, у іспанській пресі з'явились чутки, що португалець все ще роздумує над зміною клубу. Співпадіння? Навряд чи. MD переконує, що ця інформація – справа рук найближчого оточення Кріштіану. Останній вважає, що зараз чи не найкращий момент, щоб вибити у Переса рекордну зарплату. КР7, як повідомлялося раніше, сподівається отримувати хоча б на 1 євро більше від Мессі (50 млн), і саме це є найбільшою проблемою у перемовинах з Реалом.

...та отримує подвійну "зраду"

Ще півроку тому Флорентіно Перес навіть слухати відмовлявся про збільшення зарплати Роналду, але зараз бос Реала начебто готовий піти португальцеві на деякі поступки. Щоправда, Кріштіану зовсім не вражений "подачкою" президента. Реал наразі згоден підняти річний оклад своєї зірки на 5 млн євро – з 25 до 30. Однак це далеко не та сума, на яку розраховує 5-разовий володар "Золотого м'яча". Прірва між ним та Мессі вимірюватиметься у 20 млн євро, а тут ще й Неймар отримує цілих 37 млн у Парижі.

Однак фактор зарплати – не єдина "зрада" у перемовинах Роналду з Реалом. Крім того, що Перес не хоче вдвічі збільшувати зарплату Кріштіану, він ще й відмовляється продовжувати його угоду, чинну до 2021 року. Тобто, Флорентіно готовий обговорювати з португальцем лише фінансові умови нової угоди, але в жодному разі не піднімати питання її пролонгації. Таким чином бос "вершкових" відверто дає зрозуміти Роналду, що ніхто не збирається будь-що втримувати його у команді. Від трансферу Неймара мовляв ніхто не відмовлявся.

Така ситуація начебто сильно пригнічує Роналду, який через своє найближче оточення робить усе можливе, щоб в Мадриді знову обговорювали його потенційний відхід вже після ЧС-2018. Далі буде...