УКР РУС

Роналду: Якби весь "Реал" грав на моєму рівні, був би першим

27 лютого 2016 Читать на русском

Слова Кріштіану Роналду після суботнього матчу чемпіонату Іспанії "Реал" - "Атлетіко" (0:1) шокували іспанську пресу.

"Ми не здатні вигравати наші найважливіші матчі без найважливіших гравців. У нас забагато травм, що пізніше відображається на результаті. Люблю грати з Бейлом, без нього значно важче. Те саме стосується Марсело, якого також нині не було.

Якщо б уся команда була на моєму рівні, то "Реал" був би лідером. Усі журналісти задають мені ідіотські запитання. Тут, в Іспанії, хочуть сказати, що я лайно. Але цифри і статистика не брешуть. Не хочу критикувати інших гравців з нашої команди, та нам потрібно більше таких, як Бензема чи Марсело. Не скажу, що решта - погані футболісти. Хесе, Лукас Васкес, Ковачіч - є на доброму рівні. Однаr для титулів потрібні найкращі.

Ми мали більше моментів, ніж "Атлетіко", і заслуговували на перемогу, але такий футбол. Настрій в команді не дуже, ми відстаємо на 9 очок від "Барселони". Проте я вірю, що ми можемо виграти Лігу чемпіонів", - цитує Роналду мадридське видання AS.

Нагадаємо, "Реал" безславно програв "Атлетіко". Завдяки цому результату команда Сімеоне увійшла в історію з унікальним рекордом.

Роналду: Я не кращий за будь-кого з інших гравців "Реала"