УКР РУС

Роналду вже повідомлений, що отримає "Золотий м'яч-2016", – ЗМІ

6 грудня 2016 Читать на русском

Форвард "Реала" Кріштіану Роналду вже отримав звістку про те, що отримає "Золотий м'яч-2016".

За інформацією Mundo Deportivo, представники видання France Football, яке вручає "Золотий м'яч", вийшли на зв'язок з Кріштіану Роналду і повідомили йому, що цьогоріч він отримає престижну відзнаку. Наступного четверга посланці фрацузького видання мають прибути на стадіон "Реала" "Сантьяго Бернабеу", де буде записане інтерв'ю з володарем "Золотого м'яча-2016" і проведена фотосесія для обкладинки нового випуску журналу France Football.

За офіційною процедурою, France Football має розпочати підрахунок голосів за кожного з 30 претендентів на "Золотий м'яч" в понеділок, 12 грудня, о 19:00. Оголосити переможця планується о 21:00 (за київським часом).

Mundo Deportivo вважає скандальним факт перемоги Кріштіану Роналду у боротьбі за "Золотий м'яч" через інформацію про махінації з податками футболіста на космічні суми. Відзначається, що престижну нагороду гравець має отримати не лише за свої футбольні досягнення, але і заслужити поведінкою поза полем.

Роналду не потрапив до команди найдорожчих футболістів світу сьогодення

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу