УКР РУС

Роналду вважає себе скривдженим з боку УЄФА, а його сестра атакує Модріча: нові подробиці скандалу

31 серпня 2018 Читать на русском

Нападник Ювентуса Кріштіану Роналду серйозно образився на УЄФА після поразки у номінації на найкращого гравця сезону 2017/18.

Роналду неочікувано пропустив церемонію нагородження найкращих футболістів року за версією УЄФА у Монако, а його агент відверто обурився, що премія MVP дісталась Луці Модрічу.

"Це ганьба та абсурд": чому Роналду кинув УЄФА, програвши Модрічу

Іспанський журналіст та близький друг Кріштіану Еду Агірре в ефірі El Chiringuito підтвердив те, про що здогадувались світові ЗМІ: португалець образився на УЄФА.

"Роналду вважає себе обманутим з боку УЄФА. На його думку, рішення віддати нагороду Модрічу – дуже несправедливе. Йому боляче. Кріштіану, його близькі та друзі не розуміють, як таке взагалі могло статись. Вони були переконані у перемозі португальця", – розповів Агірре.

Слова Агірре дуже швидко підтвердила сестра Кріштіану Катя Авейру, порівнявши у Інстаграм статистику Роналду та Модріча у сезоні 2017/18. "Готово. Кожен має свій висновок", – підписала Авейру інфографіку, де її брат, принаймні за цифрами, значно випереджає хорвата.

До слова, генеральний директор Ювентуса Джузеппе Маротта заявив, що італійський гранд також "сильно розчарований" рішенням УЄФА.

"Звання найкращого в Європі дають за виступи в Лізі чемпіонів, а не ЧС-2018. Ми вважаємо, що Роналду більше заслужив нагороду.

Нічого не маю проти думки журі, але я б проголосував за Роналду. І я не говорю це тому, що він виступає в Ювентусі. Я висловився, як звичайний уболівальник", – зазначив Маротта.

Ліга чемпіонів 2018/19: 5 головних фішок у форматі нового сезону