УКР РУС

Роналду визнаний найкращим спортсменом року за версією світових інформагентств

27 грудня 2016 Читать на русском

27 міжнародних інформагентств обрали лідера "Реала" Кріштіану Роналду найкращим спортсменом 2016 року.

Кріштіану Роналду випередив британського тенісиста Енді Маррея та угорську плавчиню Катінку Хоссу. Відзначимо, що лауреат цієї премії, яка вручається з 1958 польським агентством PAP, вибирається шляхом голосування журналістів.

До складу журі увійшли 27 міжнародних інформагентств: Efe (Іспанія) France Press (Франція), Agerpress (Румунія), ANP (Нідерланди), APA (Австрія), ATA (Албанія), Belga (Бельгія), БелТА (Білорусь), BTA (Болгарія), CTK (Чехія), DPA (Німеччина), Elta (Литва), Fena (Боснія і Герцеговина), Hina (Хорватія), Leta (Латвія), Lusa (Португалія), Moldpres (Молдова), SDA-ATS (Швейцарія), SHGSK (Косово), SID (Німеччина), Sita (Словаччина), STA (Словенія), Tanjug (Сербія), ТАСС (Росія), Укрінформ (Україна) та PAP (Польща).

Нагадаємо, що Роналду в 2016 році виграв Лігу чемпіонів, Євро-2016, клубний чемпіонат світу та отримав "Золотий м'яч-2016".

Роналду отримав "Золотий м'яч" клубного чемпіонату світу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу