УКР РУС

Роналду відчуває себе переслідуваним з боку УЄФА – нові подробиці скандального вилучення португальця

22 вересня 2018 Читать на русском

Нападник Ювентуса Кріштіану Роналду знайшов винних у своєму вилученні на Местальї.

Під час матчу Валенсія – Ювентус 33-річний португалець пережив один з найгірших вечорів у своєму житті. Роналду отримав пряму червону картку після невеличкої сутички з Мурільйо та розридався прямісінько на полі.

"Вилучення Роналду – це пряма образа футболу": реакція світових ЗМІ на червону картку Кріштіану

Кріштіану вважає, що інцидент на Местальї не був простою випадковістю, начебто до його вилучення приклав руку сам УЄФА, інформує Marca. На думку португальця, таким чином йому могли помститись за відмову приїжджати у Монако на церемонію нагородження гравця року УЄФА. Нагадаємо, Роналду проігнорував захід, заздалегідь дізнавшись про перемогу Модріча, а згодом через своїх близьких чітко дав зрозуміти, що рішення було несправедливим.

Крім цього, 5-разовий володар "Золотого м'яча" вважає, що УЄФА змінив своє ставлення до нього після переходу з Реала у Ювентус. Португалець вже не відчуває себе таким захищеним, як раніше. Принаймні, коли Кріштіану виступав за мадридський гранд, то його ніколи не вилучали за схожу агресію на полі, а таких інцидентів іспанські ЗМІ нарахували аж 20.

Найближче оточення Роналду заговорило про переслідування гравця, яке може продовжитись в найближчий понеділок, 24 вересня, коли у Лондоні відбудеться церемонія нагородження найкращого гравця року ФІФА. Якщо португалець не переможе, то, мабуть точно звинуватить футбольних чиновників в упередженості.

"Коли тобі вже не пробачають всього, як за УЄФАдрид": найкращі меми, присвячені вилученню Кріштіану Роналду