УКР РУС

Роналду таки врятував - завалив і забив копитом! "Реал" - "Валенсія" - 2:2. ВІДЕО

4 травня 2014 Читать на русском

Після поразки "Атлетіко" земляки з "Реала" не скористались сповна шансом взяти чемпіонську гонку під своє крило.

Гра розпочалася доволі кволо. В обох суперників відчувалася втома після півфіналів на євроарені. "Реал" як господар намагався йти вперед, проте "кажани" легко поїдали "вершкових". Першими могли відзначитись гості: в одній з контратак Фегулі пробив головою, однак Лопесу вдалось скерувати м'яч у перекладину. Все ж на перерву команди пішли за рахунку на користь "Валенсії" - контратаку завершив Матьє.

Початок другого тайму практично нічим не відрізнявся від сценарію першого. Щоправда, господарі змушені були нарощувати темп, бо програвати вдома не личило. І тут на допомогу прийшов Роналду, який до цього або стріляв по горобцях, або після його ударів надійно на лінії воріт грав кіпер гостей Дієго Алвес. Роналду в одному з епізодів нагло поклав на газон захисника "Валенсії" на очах арбітра, віддав пас на Рамоса, який впритул розстріляв Алвеса. Вже через шість хвилин справедливість восторжествувала.

Здавалось, матч так і закінчиться, якби знову не Роналду. На другій із п'яти доданих хвилин, португальцю вдалося шипами бутси завдати смертельного удару зблизька.

Таким чином, чемпіонська розв'язка залишилась за "Атлетіко", який у випадку максимальної кількості очок стає чемпіоном Іспанії. У випадку чемпіонської ходи підопічних Дієґо Сімеоне, "Реалу" максимум світить друге місце.

"Реал" - "Валенсія" - 2:2

Голи: Рамос, 59, Роналду, 90+2 - Матью, 44, Парехо, 65