УКР РУС

Роналду про матч Реал – Ліверпуль, умову з податковою і родину в Києві: Це може бути моя остання Ліга чемпіонів

25 травня 2018 Читать на русском

Лідер Реала Кріштіану Роналду перед фіналом ЛЧ у Києві вразив своїх фанатів ще однією несподіваною заявою.

Португалець дав іспанському журналістові Хосепу Педреролю ексклюзивне інтерв'ю каналу La Sexta напередодні вирішального матчу європейського сезону – фіналу Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль. У ньому було не тільки про те, що Роналду шокував своїм біологічним віком. Кріштіану також торкнувся обшуків з автоматами на його яхті та припустив, що може покинути Мадрид.

пішов на угоду зі слідством? Усе можна вирішити. Виходу немає тільки у питанні смерті. Є несправедливі ситуації, але що мені казати? З цим просто мусиш жити і нічого не вдієш. Ні, Іспанія про мене турбується, але завжди є щось...

Неймовірний парадокс: чому фанати Реала здали свої квитки на фінал Ліги чемпіонів у Києві

Приклад. Біля Форментери плаває 1000 суден. На цю найменшу яхту Кріштіану заходить поліція з камерами. Повний спокій, чортеня (Bicho, як називає Роналду свого сина, – прим. "Футбол 24") мирно собі дрімає під палубою і чує, як на горі ходить поліція. Дивлюсь – пістолети і камери, які направляють на нас. Люди, ми що якісь вбивці для вас? Є ситуації, які за**бують. Я не з заліза, це боляче, але що можу зробити?

Мати сильно страждає під час моїх матчів? Ой, так, сильно. Вона буде в Києві. Приїде вся родина і друзі. Якби вона залишилась одна, було б гірше.

Мама дуже, дуже, дуже погано переносить матчі. Однак це особливий момент Знаєш, це може бути моя остання Ліга чемпіонів, ніхто цього не знає. Треба пережити це разом. Вона отримає заспокійливе і все таке. Вона бере таблетки, але лише на фінали.

Інших матчів не дивиться. Вона гуляє в цей момент, а потім приходить і тільки дивиться результат. Для неї це занадто велике переживання", – зізнався Крішітану.

Фінал Ліги чемпіонів: Реал прибув у Київ, мадридцям влаштували гарячий прийом