УКР РУС

"Роналду перехитрив Ювентус": екс-президент туринців звинуватив португальця у втечі з Італії

26 березня 2020 Читать на русском

Колишній президент Ювентуса Джованні Коболлі Джильї вважає, що Кріштіану Роналду подав поганий приклад, коли покинув Італію в розпал коронавірусу.

"Справи в Ювентусі ускладнилися, коли Кріштіану поїхав. Він сказав, що їде в Португалію до своєї матері. Однак зараз здається, що він лише фотографується в басейні. Кріштіану перехитрив Ювентус. Коли було зроблене це виключення, ситуація погіршилася, інші гравці теж хотіли покинути Турин. Так не повинно бути. Вони мусять перебувати на карантині.

Роналду через коронавірус обдумує сенсаційний трансфер з багатоходівкою – ЗМІ озвучив претендентів

Критикувати зараз легко. Але я не розумію, чому деякі гравці захотіли покинути Італію. Після повернення буде важче набрати форму, адже їм доведеться ще 14 днів відсидіти на карантині", – сказав Коболлі в ефірі Radio Punto Nuovo.

Варто відзначити, що масово повернулися на свою батьківщину лише легіонери Інтера та Ювентуса. Решта команд Серії А чекає на офіційне рішення ліги щодо ймовірного продовження сезону, який виявився паралізованим через пандемію коронавірусу.

Додамо, що Джованні Коболлі Джильї став президентом Ювентуса після скандального "Кальчополлі" (2006 рік). З ним туринці подолали випробування сезоном в Серії Б, восени 2009 фахівець покинув свою посаду.

"Ніхто не був готовий до цього пекла": Манчіні – про смерть друга, труни в Бергамо, збірну Італії та Євро-2020