УКР РУС

Роналду отримав ультиматум від іспанського суду – 30 млн євро або реальне ув'язнення

6 квітня 2018 Читать на русском

Нападник Реала Кріштіану Роналду близький до угоди зі слідством у справі про несплату податків.

Сьогодні в суді Мадрида були допитані радники 33-річного португальця з фінансових питань, інформує El Mundo. За підсумками чергового засідання суд, схоже, готовий винести рішення у справі про несплату податків Кріштіану Роналду.

Роналду знову засумував у Реалі, або Як пережити подвійну "зраду" після гола року

Роналду пропонують укласти угоду зі слідством, за якою він повинен заплатити 30 млн євро, як борг перед іспанською Податковою та частину штрафу. Раніше португалець всіляко відмовлявся визнавати свою провину, однак загроза відкриття кримінальної справи проти нього та його радників переконала Кріштіану в зворотньому.

Якщо Роналду таки укладе пакт з податковою службою, то він уникне тюремного покарання та обмежиться лише умовним терміном. У іншому випадку, Кріштіану загрожує штраф у 100 млн євро та реальне ув'язнення.

До слова, на одному з засідань Кріштіану заявив, що не порушував закон, а справу на нього відкрили лише через його ім'я. Однак у Міністерстві фінансів Іспанії, коментуючи випадок Роналду, заявили, що шахрайство з боку португальця є значно серйознішим, ніж у справі Мессі.