УКР РУС

Роналду оформив другий дубль за тиждень, Фінляндія та Словаччина перемогли у відборі до Євро-2024

26 березня 2023 Читать на русском

Відбулися чергові матчі кваліфікації на чемпіонат Європи. Португалія розгромила Люксембург.

Євро-2024, кваліфікація

Люксембург – Португалія – 0:6

Голи: Роналду, 9, 31, Феліш, 15, Сілва, 18, Отавіу, 77, Леау, 88

Північна Ірландія – Фінляндія – 0:1

Гол: Каллман, 28

Словаччина – Боснія та Герцеговина – 2:0

Голи: Мак, 13, Хараслін, 40

У четвер Роналду оформив дубль проти Ліхтенштейну, а сьогодні забив два Люксембургу. Португалія знову влаштувала розгром "карликового" опонента. Кріш добив у порожні ворота після скидки Мендеша, а також скористався класним пасом Фернандеша. Інші голи забили Феліш, Бернарду та Отавіу. Леау не реалізував пенальті, але все ж знайшов свій гол.

Англія спокійно обіграла Україну – шалені експерименти Ротаня, легкі пропущені голи, безнадійний старт відбору Євро-2024

Португалія очолює свою групу: 6 очок, +10 різниця голів. Другою у цій групі йде Словаччина (4 бали), яка у важливому матчі переграла Боснію та Герцеговину. Мак красивим ударом з-за меж штрафного майданчика відкрив рахунок. Хараслін наприкінці першого тайму скористався вдалим відскоком і подвоїв перевагу словаків, встановивши підсумкові цифри на табло.

Фінляндія вистояла виїзну перемогу над Північною Ірландією. Єдиний гол у зустрічі забив Каллманн – Пуккі опустився в глибину та розігнав атаку, а потім побіг до воріт і асистував партнеру. Фінляндія у своїй групі поділяє друге місце з іншими трьома збірними, а лідирує там Словенія.