УКР РУС

Роналду назвав Пересу 7 гравців, яких Реал має продати, і 2-х, яких треба купити, – ЗМІ

31 березня 2018 Читать на русском

Кріштіану Роналду традиційно намагається впливати на трансферну політику свого клубу. Реал чекає великий розпродаж чи це лише чутки іноземних таблоїдів?

У житті є мало речей, гірших за те, що ваш співробітник активно лобіює перед босом ваше звільнення. І ще гірше, коли це робить колега, якого звуть Кріштіану Роналду. Провал у Прімері, де 15-очкове відставання від Барселони доводить мадридистів до розпачу, змушує йти на кардинальні кроки. Португалець склав список із 7-х винуватців, які повинні покинути Реал.

Іско і компанія

За інформацією Diario Gol, серед них лідер збірної Іспанії Іско, який не показує у клубі тієї ж феноменальної гри, що в попередньому сезоні чи матчах національної команди. Кріштіану не подобається ставлення атакувального хавбека до справи як на полі, так і за його межами. Критика від іспанця теж не сприяє його позиціям. Натомість за Іско можна отримати від Манчестер Сіті кругленьку суму.

Роналду – найкращий бомбардир турнірів УЄФА, Шевченко – на 5-му місці: всі рекорди португальця

Двоє півзахисників, хорват Матео Ковачіч та іспанець Маркос Льоренте, не доростають до рівня такого великого клубу, на думку КР7, і не створюють здорової конкуренції для зірок команди.

Тріо молодих гравців, на яких у Мадриді розраховують, Кріштіану не вражає. Захисники Ашраф Хакімі та Хесус Вальєхо, а також заступник Бензема в атаці Борха Вальєхо не скористались своїми шансами і не довели право грати в основі. Роналду вважає, що для всіх буде найкраще, якщо вони підуть в оренду, щоб підтягнути свій рівень.

Несподіваний кандидат на вихід

Кріш перебуває у добрих стосунках з гравцями основи. Тому найбільшим сюрпризом є його бажання позбутись актуального голкіпера №1. Кейлор Навас повинен покинути "Сантьяго Бернабеу", а його місце мав би посісти страж воріт з більш європейським стилем гри. Давід Де Хеа, Тібо Куртуа чи Марк-Андре тер Штеген більш підходять на цю роль.

Кого Роналду чекає в команду

Відомий біограф зірок чемпіонату Іспанії Гільєм Балаге називає імена двох зірок, які повинні зміцнити Мадрид. За версією Кріштіану, це бельгієць Еден Азар з Челсі та поляк Роберт Лєвандовскі з Баварії. Останній трохи схожий на Харрі Кейна, але є рухливішим за англійського нападника. Це атакувальне тріо є оптимальним для Роналду, аби бути щасливим у Реалі. Однак для його створення доведеться продати Гарета Бейла за великі гроші.

NHL Неймар, Азар, Лєвандовскі: Реал планує революційну заміну атаки BBC, але це потребує астрономічних затрат