УКР РУС

Роналдінью: Кейн зможе заграти в будь-якому клубі Європи

28 лютого 2018 Читать на русском

Легендарний бразилець Роналдінью похвалив нападника Тоттенхема та збірної Англії Харрі Кейна, заявивши, що той міг би проявити себе в будь-якому європейському клубі.

"Харрі Кейн чудово грав упродовж певного часу, але безсумнівно, що цього сезону він вийшов на новий рівень. Зараз він на такому щаблі, що всі команди світу хочуть його підписати. Він може перейти в будь-яку команду Європи. Барселона, Реал, Манчестер Сіті – неважливо наскільки сильна команда; він зараз один із тих небагатьох гравців у світі, для якого клуб готовий звільнити місце, щоб здійснити трансфер.

Харрі Кейн – чому ураганний хлопець, який посоромив Мессі та елітну компанію, заслужив на невичерпну симпатію

В останні трансферні вікна ми побачили, що найбільші клуби Європи заплатили необхідні суми, щоб підписати найкращих гравців у світі. Можливо є чотири-п'ять клубів, для яких зараз неважливо скільки коштує футболіст – якщо вони хочуть підписати його, то платять скільки потрібно", – розповів Роналдінью у коментарі Mirror.

У сезоні 2017/18 Харрі Кейн провів у футболці "шпор" 34 матчі в усіх турнірах, у яких забив 35 м'ячів. 24-річним форвардом активно цікавиться мадридський Реал.