УКР РУС

Романенко: Їду підкорювати Європу – це один із найсильніших чемпіонатів світу

1 березня 2017 Читать на русском

Форвард жіночої збірної України Тетяна Романенко прокоментувала для "Футбол 24" свій трансфер у французький "Реймс".

"Пропозицію від клубу "Стад де Реймс" ми отримали на початку січня, – розповідає "Футбол 24" Тетяна Романенко. – Вони запропонували мені приїхати на перегляд і спробувати свої сили в тренувальному процесі та товариській грі. Після довгої перерви через травму мені потрібна була команда та ігрова практика, тому я з радістю прийняла цю пропозицію і поїхала підкорювати Європу, тим більше, що це – молода талановита і перспективна команда, яка виступає в одному з найсильніших чемпіонатів світу".

Наразі "Реймс" посідає третю сходинку у Лізі 2, але неелітний статус дивізіону не бентежить українську футболістку. "Так, це не вища ліга, але повірте мені: рівень практично один і той же! – наголошує Романенко. – Тут силовий, швидкий і технічний футбол, в якому я зможу вирости як гравець і, сподіваюся, візьму безпосередню участь у виході команди в перший дивізіон. Не хочу розголошувати умови контракту, але скажу, що поки мене все влаштовує. Сподіваюся, що клуб – також".

Нагадаємо, що Романенко раніше виступала за харківський "Житлобуд", російську "Кубаночку" та італійський "Сан-Заккарія".

Новачок "Реймса" забила 9 голів у 39 матчах за збірну України.

Тетяна Романенко веде блог на "Футбол 24".

Чи є життя після футболу? Блог форварда жіночої збірної України

"Наші - провал і повне розчарування". Форвард жіночої збірної України - про те, яким було Євро-2016