УКР РУС

Романчук про жереб Євро-2016: Польща зараз сильніша за Україну, яка не рухається вперед

13 грудня 2015 Читать на русском

Український півзахисник польської "Ягеллонії" Тарас Романчук прокоментував результати жеребкування фінальної частини Євро-2016.

"Під час Євро буду трохи розриватись, бо вболіватиму і за Польщу, і за Україну. Фаворитом станом на сьогодні є поляки. Ви зараз кращі.

Нині більша частина польських гравців грає в європейських топ-чемпіонатах. Маєте Гліка, Крихов'яка, Лєвандовскі, Піщека і воротарів Фабіанскі, Щенсни і Боруца.

Варто віддати Польщі статус фаворита в групі C разом з Німеччиною. Збірна України відтоді, як грала з поляками у кваліфікації до Чемпіонату світу-2014, не зробила прогресу. Польща ж, навпаки, постійно рухається вперед", - вважає Романчук.

"Серйозну силу в збірній України становлять гравці київського "Динамо", 5-6 з яких регулярно виступали в цьогорічній Лізі чемпіонів. Крім Андрія Ярмоленка, головні мотори команди - Євген Коноплянка і Євген Селезньов. Водночас, чим ближче до своїх воріт, тим у нас гірше.

Думаю, боротьба за друг місце точитиметься між Польщею і Україною. Північна Ірландія має бути постачальником очок", - цитує 24-річного півзахисника Przeglad Sportowy.

Читайте також:

Євро-2016: детальний календар усіх матчів

Соцмережі про жеребкування Євро-2016 для України: "Епічність нашої групи просто топова"

Серйозна група для України. Результати жеребкування Євро-2016

Заваров: Для України - погане жеребкування Євро-2016