УКР РУС

Роман Яремчук втретє увійшов у символічну збірну чемпіонату Бельгії – чи зверне Шевченко увагу на екс-форварда Динамо

27 лютого 2018 Читать на русском

Український нападник Роман Яремчук своїми голами виводить Гент у чемпіонську групу плей-офф. Настав час, аби наставник збірної України Андрій Шевченко запросив гравця в національну команду?

Яремчук забив уже 8 голів за Гент, а за останні 35 днів відразу 5. Роман відзначається 3 тури чемпіонату Бельгії поспіль. Голи екс-форварда Динамо та Олександрії цінні тим, що часто мають вирішальне значення для успіхів його команди. То принесе перемогу, то врятує від поразки, то зміцнить перевагу.

Цікаво, що відзначається він переважно в другому таймі, а на гол витрачає в середньому майже по 5 ударів. Ліга чемпіонів – не така вже й нереальна перспектива зараз для його команди, і бомбардир, якого в Генті називають просто "Чук", зізнається, що мріє там дебютувати.

Шевченко: 23-го березня зіграємо з Саудівською Аравією, з Туреччиною та Бразилією спарингів не буде

Не дивно, що видання La Derniere Heure втретє за сезон включило 22-річного українця у символічну збірну туру чемпіонату Бельгії. До слова, інший ЗМІ, Votbalkrant відзначив ще одного українця – у дрім-тім за цією версією увійшов Руслан Маліновський, який забив супергол в останньому турі.

У березні збірна України має зіграти 2 товариські матчі: проти Саудівської Аравії та Японії. Головний тренер Андрій Шевченко пообіцяв невдовзі назвати список легіонерів на ці зустрічі.

Екс-динамівець в розмові з каналом "Футбол 1" дещо розгублено заявив, що зі збірної до нього ніхто не виходив. "Насамперед в моїх голах заслуга тренера, який мені довіряє. З мовою великі проблеми, але з кожним днем я почуваюсь краще в Бельгії. Моя статистика, думаю, підтвердження цьому.

Зі збірної не телефонував ніхто. Кожен футболіст хоче грати за національну збірну. Я не виняток, тому багато зусиль докладаю для цього".

"Футбол 24" хоче з'ясувати у своїх читачів, чи заслужив Яремчук на виклик у національну команду, на вашу думку. Свої голоси віддавайте в опитування нижче.