УКР РУС

"Рома" завдяки дублю Джеко перемогла "Пескару"

27 листопада 2016 Читать на русском

У 14 турі Серії А римські "вовки" на "Стадіо Олімпіко" здолали "дельфінів" (3:2).

Після прикрої поразки "Аталанті" "Рома" поставила під загрозу поточне друге місце чемпіонату. У поєдинку проти безпомічної "Пескари", яка програла 5 останніх матчів першості, "вовки" прагнули відновити впевненість у власних силах.

Римляни досить швидко відкрили рахунок – Джеко виграв позиційну боротьбу в штрафному майданчику "Пескари" та переправив м'яч у ворота після класного навісу Перотті. Незабаром ця звязка організувала ще один гол. Перотті знову подав, а Джеко, уникнувши офсайду, пробив повз воротаря.

На 60 хвилині захисники "Роми" прогавили Мемушая, який з вигідної позиції скоротив відставання "Пескари" у рахунку. Однак через деякий час "вовки" відновили комфортну перевагу. Кресцензі порушив правила проти Перотті у власній карній зоні, а Дієго до двох асистів додав результативний удар з "точки".

Оборона господарів дала ще один збій, завдяки чому Капрарі вселив надію у "дельфінів", але "Рома" перемогу вже не віддала. Після цієї перемоги римляни перебувають на 2 місці (29 очок), а "Пескара" з 7 балами залишається у зоні вильоту.

Італія. Серія А, 14 тур

"Рома" – "Пескара" – 3:2

Голи: Джеко, 7, 11, Перотті, 69 – Мемушай, 60, Капрарі, 74