УКР РУС

"Рома" вдома переграла "Сассуоло"

19 березня 2017 Читать на русском

У 29 турі Серії А "вовки" на "Стадіо Олімпіко" обіграли "нероверді" (3:1).

На 9 хвилині "Сассуоло" шокував римський стадіон швидким голом. Берарді по лівому флангу розігнав контратаку, після чого відпасував у центр. Політано розумно пропустив сферу поміж ніг на Дефреля, який без жодного супротиву розстріляв Щенсни. "Рома" з відповіддю теж не забарилася – Паредес точним ударом з-за меж штрафного майданчика поклав м'яч у правий від голкіпера кут.

У компенсований до першого тайму час господарі вийшли вперед. Ель-Шаараві протягнув "круглого" ворожих воріт, однак не зумів переграти Консільї. Салах першим встиг на добивання і вдруге засмутив гостей. На 60 хвилині на полі з'явився найкращий бомбардир "Роми" Джеко, а через 8 обертів секундної стрілки "Стадіо Олімпіко" вже скандував його прізвище. Боснієць відкинув сферу Стротману та побіг у штрафний майданчик. Кевін шикарно віддав зворотній пас, після якого залишалося лише влучити по м'ячу.

Таким чином, "Рома" оформила перемогу, набрала 65 очок і повернулася на друге місце, а "Сассуоло" з 31 пунктом залишився п'ятнадцятим.

Італія. Серія А, 29 тур

"Рома" – "Сассуоло" – 3:1

Голи: Паредес, 16, Салах, 45+3, Джеко, 68 – Дефрель, 9