УКР РУС

"Рома" спокійно переграла "Наполі" в гостях

15 жовтня 2016 Читать на русском

В поєдинку "Наполі" – "Рома" 8-го туру італійської серії А сильнішими виявилися римляни.

Центральний матч 8-го туру італійського чемпіонату відбувся сьогодні в Неаполі. "Рома" завітала до "Наполі" і відібрала очки у господарів, не давши їм продовжити переслідування "Ювентуса" в таблиці.

Перший тайм протистояння пройшов у рівній боротьбі. Обидві команди мали свої гольові нагоди. Особливо варто виділити чудовий сейв голкіпера "Наполі" Рейни, який відбив небезпечний постріл Джеко. Проте наприкінці тайму в "Роми" виник черговий момент, аби забити, який вони використали. Мохамед Салах на 44-й хвилині віддав тонку майстерну передачу на Едіна Джеко, а форвард натомість влучно пробив по воротах "Наполі". Перший тайм завершився з мінімальною перевагою "Роми".

В другому таймі команди демонстрували бажання атакувати, а у результат це бажання вилилося спочатку в "Роми". Римляни збільшили свою перевагу після вдалого розіграшу штрафного на 55-й хвилині. Джеко переправив м'яча у ворота головою, використавши якісну подачу Флоренці. Через якихось 4 хвилини господарі нарешті спромоглися відповісти найспритнішим виявився Кулібалі і скоротив відставання "Наполі", перегравши Щенсни. Після голу динаміка гри пішла на спад, адже паузи через травми і заміни не давали командам розігнати свої атаки з новою силою, проте наприкінці матчу римляни таки добили господарів. На 85-й хвилині Мохамед Салах отримав м'яч поблизу воріт Рейни і спокійно переграв воротаря "Наполі", не залишивши супернику шансів на нічию.

Серія А, 8-й тур

"Наполі" – "Рома" – 1:3

Голи: Кулібалі, 59 – Джеко, 44, 55, Салах, 85.

"Челсі" впевнено переграв "Лестер"