УКР РУС

Рома перемогла Ювентус та повернулася на друге місце в турнірній таблиці

14 травня 2017 Читать на русском

У 36 турі Серії А Рома, програючи в один гол, вирвала перемогу в Ювентуса – 3:1. М'ячі за "вовків" забивали Де Россі, Ель-Шаараві та Наінгголан.

Навіть нічия гарантувала би туринцям "золото" Серії А. Ромі потрібно було долати Ювентус, якщо "вовки" прагнули повернутися на друге місце. Міссіміліано Аллегрі випустив на поле не основний стартовий склад. Так, до одинадцятки "Сеньйори" не потрапили Барцальї, Дибала, Дані Алвес, К’єлліні. Боснієць Джеко, які і "чорно-білий" Хедіра, пропускав матч через травму.

Команди розпочали доволі жваво. На 21 хвилині Ігуаїн не поскупився з пасом на Леміну – 1:0 за гостями. Не минуло кількох хвилин, як Рюдігер заробив кутовий. Манолас після подачі з стандарту вистрибнув вище за всіх та пробив головою – Буффон парирував. На капітана Роми Де Россі – 1:1. На перерву суперники пішли при нічийному рахунку, хоча мали моменти для другого взяття воріт.

На 56 хвилині єгиптянину Ель-Шаараві вдався більярдний постріл низом в дальній кут воріт Джанлуїджі – 2:1. Через десять хвилин Наінгголан з правого флангу втретє "прошив" легендарного воротаря. Аллегрі намагався врятувати матч, випустивши Дані Алвеса та Дибалу. Марно. Наприкінці зустрічі арбітр Банті не ризикнув призначити пенальті за фол проти Дибали. "Вовки" з 81 балом піднімаються на друге місце. Наполі має 80 очок.

В 37 турі Юве зустрічатиме Кротоне, який відчайдушно бореться за виживання. Команда Спаллетті зіграє проти К’єво.

Чемпіонат Італії, 36 тур

Рома – Ювентус – 3:1

Голи: Де Россі, 25, Ель-Шаараві, 56, Наінгголан, 65 – Леміна, 21

Турнірна таблиця Серії А