УКР РУС

"Рома" без проблем розгромила "Палермо"

23 жовтня 2016 Читать на русском

В 9 турі Серії А римляни розбили "Палермо" – 4:1.

За "Рому" відзначалися Салах, Паредес, Джеко та Ель-Шаараві.

У разі тріумфу "вовки" розділяли би друге місце за набраними очками разом з "Міланом". "Палермо" напередодні візиту до Риму знаходився на непристойному 18-му місці.

На 35 хвилині Салах щосили пальнув з гострого кута – Посавец пропустив сферу поміж ніг. Загалом, в першому таймі римляни повинні були забивати більше, аніж один гол. Однак сицилійців рятував Посавец, або ж господарі "мазали". "Палермо" протягом першої половини матчу жодного разу не влучив у площину воріт.

На початку другого тайму з штрафного забив Паредес. Відзначимо не надто впевнену гру в епізоді воротаря "Палермо". Через трохи Джеко, скориставшись жахливими діями оборони гостей, довів рахунок до розгромного. Наприкінці матчу "Палермо" спромігся на гол, але Ель-Шаараві влучним пострілом поставив гостей на місце. В попередньому турі сицилійці отримали чотири голи, тепер знову чотири… З такою жахливою грою "Палермо" ризикує розпочати наступний сезон вже не у Серії А.

Завдяки влаштованому розгрому "Рома" вже має 19 пунктів. В наступному турі римляни гратимуть проти "Сассуоло". "Палермо" вдома протистоятиме "Удінезе".

Чемпіонат Італії, 9 тур

"Рома" – "Палермо" – 4:1

Голи: Салах, 31, Паредес, 52, Джеко, 68, Ель-Шаараві, 82 – Квайсон, 80