УКР РУС

"Рома" без проблем демонтувала стіну "комуністів". ВІДЕО

18 січня 2014 Читать на русском

Команда Руді Гарсії здобула чергову розгромну перемогу на рідному "Олімпіко".

Уже на 6-ій хвилині Дестро відзначився після красивої атаки: Льяїч справа розібрався із захисником, Жервінью у стрибку п'ятою ще далі, а Маттеа на воротарському тут як тут. Єдиний клопіт - івуарійський вінгер перебував у положенні поза грою, якого не угледіла бригада Карміне Руссо.

Згодом у "вовків" було чимало нагод забити І так, і сяк пробували - навіть центрбек Бенатія через себе намагався повторити екстраординарний м'яч Флоренці, Жервінью у своєму стилі не влучив з трьох метрів, і взагалі чогось постійно бракувало. Та все ж "Рома" забила другий, і в тому ж ефектному стилі. Тепер уже атака зліва, Дестро розібрався, Стротман найшвидше зметикував, що до чого.

У другому таймі римляни збавили швидкість своєї руйнівної машини, але заміни Гарсії подіяли: Наінголлан вивів на смертельний удар Льяїча, і Адем запустив розкішну більярдну траєкторію. Вийшов Тотті, теж міг забити, але Барді став на заваді.

"Ліворно" у першому матчі з новим тренером (Аттіліо Перотті) показав таку ж невиразну гру, як і раніше. Якщо "Катанія" завтра набере очки, "комуністи" опустяться на саме дно.

"Рома" - "Ліворно" - 3:0 (2:0)

Голи: Дестро, 6, Стротман, 36, Ляїч, 78