УКР РУС

Рома – Шахтар: передматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

12 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека відповів на запитання журналістів напередодні матчу Ліги чемпіонів Рома – Шахтар.

"Настрій команди перед важливим матчем і як не допустити таку ж історію, як з Наполі, коли вдома обіграли, а на виїзді були проблеми? У будь-якому випадку ми розуміємо, наскільки складна гра очікується, і ми мотивовані. Не слід порівнювати Рому і Наполі – це різні команди.

Рома прекрасно виступає у Лізі чемпіонів, вона обіграла Атлетіко і Челсі вдома, так що прекрасно розуміємо, що буде складно.

Рома – Шахтар: прогноз на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Ді Франческо назвав Шахтар більше не європейською, а бразильською командою? Це думка колеги, я її поважаю і визнаю. Так, у нас багато бразильців і аргентинців. Наша команда демонструє футбол такий, який ви у Бразилії ніколи не побачите.

Рома складається з чудових гравців, і варто їх оцінювати як колектив, про окремих гравців говорити немає сенсу.

На який вчинок я готовий піти у випадку проходу Роми? Ви тепер, напевно, в кожній грі будете запитувати (сміється). На цей раз нічого особливого – якщо пройдемо Рому, просто відсвяткуємо, як завжди. Гравці в хороших кондиціях, постараємось продемонструвати наш звичайний футбол, який демонструємо завжди.

Рома – Шахтар: де дивитись онлайн матчу Ліги чемпіонів 2017/18

За прогнозом погоди дощ? Навіть якщо буде невеликий дощ, нічого страшного. Ми не приїхали сюди захищати результат і оборонятися. Ховатися від гри не будемо, будемо грати в наш звичний футбол. В обороні повинні бути практично ідеальними, щоб успішно протистояти Ромі.

Наскільки Серія А буде відкрита для гравців і тренерів у разі проходу Наполі, а потім Роми? Сфокусований лише на Шахтарі. За результатами цінність гравців і тренерів зростає, але зараз думаю тільки про Шахтар і ні про що більше.

Двоє гравців Шахтаря отримали виклик до збірної Бразилії? Хороша новина, величезне задоволення, що наших гравців визнають. На жаль, Марлос не може поїхати в Бразилію (посміхається), але він буде викликаний до збірної України", – розповів Фонсека.

Нагадаємо, матч Рома – Шахтар відбудеться завтра, 13 березня. Початок о 21:45. Перший матч завершився з рахунком 2:1 на користь "гірників". Шахтар вже прибув до Риму – Паулу Фонсека взяв на матч 21 гравця.