УКР РУС

Рома – Ліверпуль: передматчева прес-конференція Юргена Клоппа

1 травня 2018 Читать на русском

Керманич англійського Ліверпуля Юрген Клопп напередодні матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти італійської Роми поспілкувався з журналістами.

"Ми прибули сюди для того, щоб битися за свою мрію та завоювати путівку до фіналу. Багато таких, хто думає, мовляв, Ромі достатньо всього лише виграти 3:0, та це все ж солідний результат. Ми теж будемо на полі, нагадаю, залишатись у роздягальні не збираємось! Це величезний шанс для нас.

Рома – Ліверпуль: передматчева прес-конференція Ейсебіо Ді Франческо

Після того, як ми пропустили два м'ячі, дехто вже подумав, що ми програли. Та це не так. Це був лише перший матч. Бути серед півфіналістів дуже приємно. Чудово, що хлопці подарували нам всім таку можливість. Подарували своїми чудовими матчами, своїм професійним ставленням, усім тим, що вони робили в ході сезону. Ми безперечно заслужили на вихід до півфіналу, враховуючи наші результати та виконану роботу.

Якщо Рома виграє 3:0 чи з більшим рахунком, тоді вітаю з виходом у фінал – це спорт. Я не думаю, що ми достроково вийшли в фінал, але й поганою нашу ситуацію не можу назвати. У Лізі чемпіонів Рома не пропускає вдома, правильно? А ми ще жодного разу не програли в цьому турнірі. Ми вийдемо до фіналу, якщо все так і залишиться. Слова не роблять результат. Для цього треба вийти на поле та грати.

Рома – Ліверпуль: де дивитись онлайн матчу Ліги чемпіонів 2017/18

Ліверпуль у Римі – це велика історія, та ніхто з нас не думає, що перемога наших дідів на Олімпіко якось сильно нам допоможе. Це просто гра на прекрасному стадіоні, в чудовому місті, проти сильної команди", – наводить слова Клоппа офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч 1/2 фіналу ЛЧ Рома – Ліверпуль відбудеться в середу, 2 травня. Початок поєдинку о 21:45. У першому матчі сильнішими були англійці – 5:2.