УКР РУС

Роббену лише сильних, а "фармацевтам"? Анонс матчів 14 туру Бундесліги

30 листопада 2013 Читать на русском

Серйозне випробування для підопіних Кльопа та бажана зустріч через 28 років.

"Майнц" - "Борусія" Д
"Тепер у нас всі біди світу", - лементував бос "чорно-жовтих" Ханс-Йоахім Вацке після поразки від "Баварії" (0:3). Звісно, це перебільшення, проте частка цих бід втекла після перемоги команди у Лізі чемпіонів над "Наполі". Гості навпаки приїхали у Дортмунд з долею талану, який вони знайшли у Бремені у минулому турі, коли вирвали перемогу з рахунком 3:2. Буде цікаво!

"Хофенхайм" - "Вердер"
У минулому турі "Хофенхайм" відпустив сусіда "Ауґсбурґ", подарувавши йому три очка. "Ми у боротьбі за виживання", - каже захисник команди Андреас Бек. "Такою я не хочу бачити свою команду", - каже наставник Маркус Ґіздоль. Важко буде побачити своїх іншимим у грі з "музикантами", які чомусь не могли зловити ігровий ритм у домашньому матчі з "Майнцом".

"Байєр" - "Нюрнберґ"
"Нам слід здобути перемогу, адже одними нічиїми ми не зрушимо з місця", - каже наставник "Нюрнберґа" Дітер Хекінг. І справді, пора здобувати першу перемогу, адже вже у всіх ця графа заповнена. Момент напевне і вдалий, незважаючи на дзеркальне розташування суперника у таблиці. Після розгрому від "МЮ" у Лізі чемпіонів "фармацевти" мабуть ще на лікарняному і друге місце з кінця "Нюрнберґа" може таки переміститись.

"Баварія" - "Брауншвайґ"
Ар'єн Роббен хотів би "кожного тижня грати проти дортмундської "Борусії"". Тепер у гостях якийсь новачок. Чи захоче голландець грати так, як проти "Борусії"?  Ситуація така, що саме гості мріють зустрітися з лідером, як Роббен з Дортмундом. Востаннє суперники поєдинку зустрічались 28 років тому. "Синьо-жовті" можуть придумати якийсь сюрприз.

"Герта" - "Ауґсбурґ"
Наставник берлінського клубу Йос Люхукай був "дуже незадоволений" мінімальною поразкою "кращої команди матчу" від "Байєра". Звісно, домашня помста у планах. "Ауґсбурґ" здобув свої три очка у Зінсхаймі, тож він буде радий і нічиїй.  

"Шальке" - "Штутґарт"
"Кобальтові" упродовж останніх матчів звикли до нічиїх. Перемагаючи у Франкфурті у першому таймі 2:0, підопічні Йєнса Келлєра врешті-решт зіграли 3:3. У Лізі чемпіонів "Шальке" не зміг забити "Стяуа" і ускладнив собі вихід у раунд плей-офф. "Штутґарт" після домашньої поразки від "лошаків" (0:2) неодмінно захоче привезти з Ґельзенкірхена принаймні очко.